ONZE AANPAK

Als middelgroot advocatenkantoor, staan wij voor een persoonlijke aanpak, waarbij het rechtstreeks contact tussen de cliënt en de verantwoordelijke vennoot centraal staat.

Wij streven naar een no-nonsense stijl, waarbij steeds de voor- en nadelen van mogelijke stappen worden afgewogen, met als doel dat de cliënt beter wordt van de tussenkomst van de advocaat. Wij stellen ons in de plaats van onze cliënt bij het behandelen van een dossier. Zo garanderen wij u een gepaste oplossing voor uw zaak.

Nadruk wordt gelegd op het uitbouwen van specialisaties, zodat zowel particulieren als ondernemingen kunnen bijgestaan worden. Onze advocaten verlenen u gericht advies en rechtsbijstand. We voeren kritische dossierinzages uit en zorgen voor een actieve behandeling van uw dossier.

Onze doelstelling: uw dossier zo snel en zo correct mogelijk verwerken. Dit doen we aan de hand van onze kennis en ervaring, persoonlijk contact met de cliënt, periodieke controles en permanente opvolging.

ONTSTAAN

In 1999 startte de samenwerking van Kris Lens en Yves Mertens. In 2001 trad Sven Mertens toe tot de associatie.

De groei van het advocatenbureau werd ondersteund door bekwame medewerkers en speelde ook een belangrijke rol in de beslissing van Kris Lens om een punt te zetten achter zijn succesvolle politieke carrière, om zijn ervaring voor 100% ten dienste van het kantoor te stellen.

Midden 2004 volgde de verhuis naar de huidige locatie, op de grens van Mechelen en Sint-Katelijne-Waver, waardoor het kantoor vlot bereikbaar werd en over ruime parkeermogelijkheden beschikt.

Vanaf 01/01/2008 versterkte Tom De Smet de associatie.

Sindsdien werd bijzondere aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van doorgedreven specialisaties, wat door steeds meer klanten geapprecieerd wordt.

Vanaf 2015 traden Veerle Stroobants en Senne Meeus toe tot de vennootschap

Dit maakt het mogelijk om binnen het groeiend kantoor, in elk dossier opvolging door een ervaren vennoot-specialist te garanderen.

Leer ons kennen

Kris Lens Kris Lens Yves Mertens Yves Mertens Sven Mertens Sven Mertens Tom De Smet Tom De Smet Veerle Stroobants Veerle Stroobants Senne Meeus Senne Meeus