Menu Bel 015 55 00 31 Inloggen
Home Insolventierecht

Insolventierecht

Insolventierecht maakt deel uit van het ondernemingsrecht. Bij advocatenkantoor LM&DS kan u terecht met uw vragen omtrent de financiële moeilijkheden van uw bedrijf bij onze advocaten.

Financiële moeilijkheden

Indien uw onderneming te kampen heeft met financiële moeilijkheden, kunnen wij u, in samenwerking met uw boekhouder of accountant, preventief juridisch bij staan of uw belangen behartigen voor de Kamer voor Handelsonderzoeken of de faillissementskamer van de Rechtbank van Koophandel.

Wet Continuïteit Ondernemingen (WCO)

Verder kunnen wij ook zorgen van een tijdelijke bescherming tegen uw schuldeisers door het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie in het kader van de Wet Continuïteit Ondernemingen (WCO).

Ook schuldeisers, die geconfronteerd worden met een gerechtelijke reorganisatie van hun schuldenaar, kunnen wij bijstaan en adviseren.

Faillissement

Hebt u te maken met een faillissement? Dan dienen wij de aangifte van schuldvordering in en volgen wij de afwikkeling van het faillissement op, indien de cliënt dit wenst. Uiteraard bieden wij u professioneel advies om het faillissement te voorkomen.

Contact

Verkeert uw bedrijf in financiële moeilijkheden? Komt u in aanmerking voor de Wet Continuïteit Ondernemingen (WCO)? Wil u een faillissement voorkomen? Raadpleeg onze advocaten ter zake. Wij zorgen dat uw aanvraag meteen terecht komt bij de juiste persoon.

Contacteer ons

Om uw surfervaring te verbeteren maakt LM&DS gebruik van cookies. Meer informatie   OK