Menu Bel 015 55 00 31 Inloggen
Home Privacy policy

Privacy verklaring

Laatst bijgewerkt op 24 mei 2018

Dit is de website van het advocatenkantoor LM&DS, beheerd door Advocatenassociatie LM&DS cvba, met zetel te 2800 Mechelen, Grote Nieuwedijkstraat 417-419 en met ondernemingsnummer 0457 438 340.

Door het gebruik van onze diensten en website, aanvaardt u onvoorwaardelijk deze privacy verklaring. Wij kunnen op elk moment het privacybeleid wijzigen. Daarom is het raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Wanneer u contact met ons opneemt, telefonisch of via het contactformulier op onze website of wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, verzamelen wij uw naam, telefoonnummer en e-mail adres en verder enkel de persoonsgegevens die u met ons wil delen.

Wij verzamelen de inhoud van elke communicatie zolang dit nodig is om u onze diensten te verlenen.

Wij geven deze informatie nooit zonder uw toestemming door aan derden en gebruiken de informatie enkel om u te adviseren, u te informeren, uw belangen te verdedigen of in kader van ons klanten- of leveranciersbeheer.

We bewaren persoonsgegevens zo lang als nodig is om u onze diensten aan te bieden of voor andere essentiële doeleinden, zoals het voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

In overeenstemming met de Europese Verordening 2016/679 betreffende de bescherming van de natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, kan u ons te allen tijde verzoeken uw persoonsgegevens in te zien, te verbeteren of geheel of gedeeltelijk te wissen.

Wanneer u wenst dat wij uw gegevens niet langer verwerken, kan u uw toestemming steeds – geheel of gedeeltelijk - intrekken. Dit kan dan wel tot gevolg hebben dat wij onze diensten niet meer kunnen verlenen.

Wanneer u een verzoek, een vraag of klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, kan u deze richten aan privacy@lmds.be, met kopie van uw identiteitskaart  Wij verbinden ons ertoe een tijdig gevolg te geven aan deze verzoeken en klachten.

Wanneer u op een bepaald moment vindt dat een van uw rechten niet werden gerespecteerd, kunt u daarenboven ook een klacht neerleggen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit (zie: www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).

Het gebruik van cookies

U kan onze website bezoeken zonder persoonlijke gegevens mee te delen. In dat geval is het wel mogelijk dat bepaalde gegevens verzameld worden via Cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van uw computer worden geplaatst, dit met als enige doelstelling de site beter af te stemmen op de behoeften van de bezoeker.

Cookies worden nooit gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan.

Elke internetbrowser laat toe om het gebruik van cookies te verhinderen of anders in te stellen (met waarschuwing, beperkt, enz.). Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.

PHP cookie: Naast de hieronder vermelde verschillende types cookies wordt ook steeds een strikt noodzakelijke (verder ongebruikte) PHP cookie geplaatst (PHPSESSID). Zonder deze cookie kan de website niet normaal functioneren.

Functionele cookies: Wij maken gebruik van functionele cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina's van de website te optimaliseren. Hierdoor moeten sommige keuze's niet telkens worden gemaakt of gegevens niet steeds opnieuw worden ingevuld.

De twee meest gebruikte functionele cookies bewaren respectievelijk de taal van de bezoeker en of cookies al dan niet werden aanvaard (COOKIE_LAN; ACCEPT_COOKIES)

Tracking cookies: Wij maken gebruik van tracking cookies om de prestaties van onze website te meten en nadien te kunnen verbeteren.

Wij maken hiervoor gebruik van Google Analytics, een populaire webanalyse-service aangeboden door Google Inc. Het registreert het aantal bezoekers en vertelt ons meer over het algemene surfgedrag, zoals de duur van een bezoek aan de website of het aantal pagina’s een gebruiker gemiddeld bekijkt. (_GA; _GID ;_UTMA ; _UTMZ)

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Voor meer informatie rond de werking van deze cookies, consulteer de cookie -en privacyverklaring van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

U kan het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt LM&DS gebruik van cookies. Meer informatie   OK