Menu Bel 015 55 00 31 Inloggen
Home Disclaimer

Disclaimer

De gegevens vermeld op deze website zijn louter informatief en kunnen niet worden beschouwd als (juridisch) advies. Advocatenassociatie LM&DS kan dan ook nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie vermeld op deze site. Advocatenassociatie LM&DS is niet gebonden door de inhoud van deze website.

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord om de inhoud ervan uitsluitend voor persoonlijk gebruik aan te wenden.

Advocatenassociatie LM&DS er niet toe gehouden te reageren binnen een bepaald tijdsverloop na contactname van de bezoeker via e-mail of contactformulier.

De gegevens zoals overgemaakt door het invullen en versturen van het contactformulier of het verzenden van een e-mail, zullen worden bewaard in onze database. Wij verbinden ons ertoe deze gegevens enkel te gebruiken voor kantoorbeheer en deze niet te zullen overmaken aan derden. U heeft te allen tijde recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens.

Deze website bevat creaties (beelden, merknamen, logo's, foto's) die eigendom zijn van Advocatenassociatie Lens, Mertens & De Smet. Daarnaast zijn links opgenomen naar diverse websites. Advocatenassociatie Lens, Mertens & De Smet is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

Advocatenassociatie LM&DS is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt LM&DS gebruik van cookies. Meer informatie   OK