VERKEERSRECHT

LM&DS advocatenkantoor onderzoekt uw verkeersdossier bij een eerste afspraak steeds vrijblijvend. Wij gaan voor u na of een rechtsbijstandsverzekeraar de gerechtkosten en onze kosten en erelonen ten laste neemt. Dit is dikwijls het geval. Zoniet, is de keuze volledig aan u. Wenst u zich te laten bijstaan door onze experten? Dan maken wij vooraf een afspraak over de verder te verwachten erelonen en kosten.

Onze advocaten, gespecialiseerd in het verkeersrecht helpen u graag in volgende situaties verder:

Hoe zit het met uw schadevergoeding bij een ongeval of uw vergoeding als zwakke weggebruiker? Heeft u te maken met een verkeersovertreding of heeft u vragen omtrent uw rechten in het verkeer?

Raadpleeg een advocaat! LM&DS analyseert uw dossier op basis van uw relaas en deelt u nuttige tips, de te verwachten procedure, eventuele bestraffing en het geraamde tijdsverloop onmiddellijk mee. Mits een goede aanpak kunnen de gevolgen zoveel als mogelijk op voorhand worden ingeschat, kan de ‘schade’ worden beperkt en kan herhaling in de toekomst worden vermeden.

Verder staan wij u als advocaten in het verkeersrecht ook bij indien de verzekeraar u (niet) verzekert of geld terugvraagt. Wij laten u precies weten waarvoor u bij uw verzekeraar terecht kan. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Contacteer ons

Ons advocatenkantoor LM&DS beschikt over gespecialiseerde advocaten in het verkeersrecht, met jarenlange ervaring en diepgaande kennis om uw zaak te pleiten. Bovendien komt de verzekeraar in vele gevallen tussen en beperken wij de kosten en schade voor u.

Maak meteen een eerste afspraak met advocaat Yves Mertens. Hij adviseert u graag vrijblijvend. Of neem contact op met ons kantoor.

Contacteer ons

Yves Mertens Yves Mertens Sofie Dezittere Sofie Dezittere